Followers

Tuesday, 31 May 2011

sapa leh tolong>.................

Salam, nak mintak tolong kat sapa2 yang pakar dalam bidang perubatan.... 
korang nampak gambar tangan ni?? nampak tak apa yang tak kena ngan gambar2 ni?

 nampak tak Ruas-ruas jari ni semua membesar/membengkak.. sangat sakit bila bangun pagi
 jari jari ni juga tak boleh di lurus kan .. nak mengengam sesuatu pun susah dan sakit....
 so sapa yang tau apa kan jenis penyakit ni di harap boleh tolong kasi tau dan lau boleh tolong lah  bagitau cam ner nak mengubati nyer
 ni lah tuan punyer tangan ni...MAK saya (Sariah bt Muhammad) kesian dia menderita sakit ni dah lama...
insyallah nanti kak ngah try cari cam ner cara ngan mengubati nyer yer mak :)

Saturday, 28 May 2011

Suka.. Suka...





ni la antara xtvt kegemaran aku bila aku bosan kat opisss.....

Gaya tidur adamia





ni lah gaya tido mia ngan adam yang selalu buat mama gembira... tapi kemain susah nyer nak suh diorang dua orang ni tidur.... ZZZZzzzzzzzzzzzzzz

Friday, 27 May 2011

asleenda simple mimple GA

untuk tuan punyer blog hapi besday sapa yang  berminat nak join GA ni sila lah ke :- asleenda simple mimple GA


Sidebar

plzz ada tak sapa-sapa yang boleh ajar saya cara nak buat sidebar kat blog ni... saya ni baru ajer start nak berjinak-jinak ngan dunia blogger ni so banyak yang saya perlu belajar lagi... tadi dah search kat google tapi still tak boleh nak adjust kod HTML dia.. x tau apa yang tak betul nyer... pening pening....

Penat nye........



ngantuk nyer lah semalam siap kan basuh kain & sidai kain setelah dua hari tak basuh sebab tak der air.....

 pastu rehat tadi lak balik rumah kemas rumah, sapu sampah & mop sekarang kena mop selalu , Adam dah pandai melaju so lau letak dia atas toto atau tilam mesti dia gi atas lantai gak nak main macam2... dugaan seorang ibu & surirumah tangga separuh masa.........

Thursday, 26 May 2011

Sepatu merah 1st Giveaway


JOM JOIN GIVEAWAY SEPATU MERAH YANG PERTAMA! :) 

nanti dapat hadiah yang comel macam yang kat atas tu.... JOM JOIN!!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...