Followers

Friday, 26 August 2011

Hari Terakhir Kerja

hari ni hari terakhir kerja.... pastu cuti raya selama seminggu.... first time dapat cuti raya 1 minggu tu pun sebab taska AdaMia cuti seminggu kalau tak malas gak nak cuti lama-lama bukan boleh jalan-jalan sakan pun sebab Mr HB cuti 4 hari ajer dari selasa sampai jumaat... emmmmmmmmmmmmmm..........


Anyway nak wish SELAMAT HARI RAYA pada semua blogger dan MAAF HARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI... jumpa lagi lepas raya nanti..... tak tau lah sempat ke tak nak update sepanjang cuti nanti....

1 comment:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...