Followers

Monday, 11 July 2011

Ada lagi Orang baik rupa nyer

rasa korang la aper citer yang berkaitan ngan tajuk kat atas tu???

semlm driver kat opis ni gi Bentong then on the way balik dia singgah kat R&R Maran masa tu lah wallet dia tercicir... yang buat aku risau sebab semua resit dan Kad minyak ada dalam wallet dia, aku jadi takut lah nanti apa nak cakap kat HQ opis aku ni... Driver tu lak risau lah sebab kena buat I/C baru, Lesen baru yer lah biasa lau hilang wallet memang jadi banyak masalah kan... Ok stop kat situ 

berbalik pada tajuk Entry ni.... then yang mengejutkan pagi ni Driver tu sms aku kata ada PAK CIK call dia kata jumpa wallet dia.... alhamdulillah PAK CIK tu pun pulangkan wallet dengan semua isi dalam wallet tu langsung tak terusik pun... cuma dia ada lah tengok resit yang ada tulis no Phone Driver that's why dia dapat nombor untuk call untuk pulangkan balik Wallet tu... Alhamdulillah ada lagi orang balik rupa nyer dalam dunia ni....

Pada pak cik tu terima kasih banyak-banyak sebab selamatkan aku dari kena bersoal jawab ngan HQ...

TERIMA KASIH

6 comments:

  1. susah nak jumpa org baik mcm tu skrg.. 2 kali hp zana, zana harap sgt org yg jumpa tu org yg baik.. tp malangnya x.. sedih2!!

    semoga pak cik tu dpt balasan yg baik dr Allah hendaknya..

    ReplyDelete
  2. aminnn... semoga pakcik tu sentiasa dibawah lindungan allah....

    tu lah kan Zana susah nak jumpa org yang baik kat zaman sekarang ni kan

    ReplyDelete
  3. ssh nak jumpa org baik mcm tu kat zaman sekarang ni...

    ita..ni resipi yg ita minta..sorry lambat ye
    http://syilasyira.blogspot.com/2011/07/resipi-puding-roti-marble.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih kasi resepi tu... ni lah akibat lau muda2 mls masuk dapur s'rang baru nak belajar masak... kihkhikhik... terima kasih yer nnt hujung mggu leh cuba ni

    ReplyDelete
  5. orang baik 1 dalam seribu pacik tu.. syukur la..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah kak ita......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...