Followers

Sunday, 8 May 2011

MAB 'Makjun Anggun Bistari'
Isi kandungan MAB ialah MANJAKANI, SERAPAT, SENDUDUK, KACIP FATIMAH, HABBATUSAUDA, INAI & REMPAH RATUS SAHAJA.

KHASIAT & KEGUNAAN MAB :
1.Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan / family planning.
2. Merawat masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dan bau yang tidak menyenangkan.
3. Dapat merapatkan faraj bagi wanita selepas bersalin
4. Dapat memontokkan dan memejalkan kembali otot payudara.
5. Dapat menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri.
6. Dapat memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin.
7. Melancarkan peredaran haid setiap bulan
8. Membuang darah-darah kotor dan toksin dalam badan
9.Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari

10.Dapat mencantikkan kulit selepas pengeluaran toksin di dalam badan
11. Mempertingkatkan kembali imum ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat.
12. Melegakan perut kembung dan masalah angin di dalam badan
13. Melawaskan pembuangan air besar
14. Mengawal selera makan dan menurunkan berat badan
15. Mengurangkan kesakitan ketika haid (senggugut)
16. Mengurangkan risiko penyakit kanser dimana maajun warisan keluarga ini adalah 100% dari bahan tradisional jadi tiada langsung penggunaan bahan-bahan steroid dimana ia adalah salah satu kepada faktor penyebab penyakit kanser
17. Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamalkan diet. Ini kerana akar-akar kayu ini bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin di dalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan.
18. MAB memerlukan air untuk merawat dalaman wanita. Apabila wanita menyusu minum sekurang2nya 8 gelas sehari, secara tak langsung dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi.
19. MAB membantu melambatkan proses menopous yang mana ditakuti oleh semua golongan wanita.
20.Ikhtiar untuk dapatkan anak – membaiki system peranakan.

KHASIAT

1.Merancang Keluarga
2.Merawat Keputihan
3.Teraturkan Period
4.Awet Muda
5.Membuang Darah Period Nifas Lama
6.Mencantik/Menegangkan Payudara
7.Memulih/Melambat Monopouse
8.Melancarkan Peredaran Darah
9.Memeliharakan Peranakan
10.Kawal Berat Badan
11.Menambah Tenaga
12.Kawal Kolestrol


Maajun Anggun Bistari ini adalah satu maajun yang di warisi sejak zaman nenek moyang...Maajun ini di adun dengan rempah ratus yang di adun khas untuk para wanita sejak zaman berkurun lagi..Maajun Anggun Bistari ini juga dapat menyelesaikan masalah dalaman wanita terumatanya wanita yang sudah bersalin tentu lah semua banyak untuk di rawat kembali.Maajun ini juga dapat menyelesaikan masalah wanita yang telah menepouse...Bagi wanita yang mengalami masalah vagina berbau,period tidak teratur,muka berjerawat,kurang bernafsu ketika bersama suami,payudara kendur,keputihan yang melampau,berat badan yang berlebihan..,dengan maajun ini semua masalah dapat di atasi..Setelah mengamal kan maajun ini semua masalah seperti peranakan kecut kembali,payudara kembali tengang dan montok,period kembali normal,berat badan juga susut dan setelah mengamalkan kita sentiasa kenyang,jerawat semua hilang,keputihan juga dapat di atasi dan yang paling ketara vagina kita kembali ketat seperti zaman kita anak dara dulu...dan maajun ini juga mambuatkan wajah kita berseri-seri kemerehan setelah semua dapat di selesaikan....Maajun ini juga boleh merancang keluarga dan kita tidak perlu lah untuk bersusah payah untuk menelan pil lagi dengan hanya maajun ini sahaja sudah mencukupi.


MAB adalah produk tradisional dari herba, rempah ratus dan madu. Kegunaan MAB pada asasnya adalah “Family planning”. Walaubagaimanapun MAB juga bertindak sebagai ubat MULTIPURPOSE dalam penjagaan kesihatan dalaman / kecantikan Wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah FAMILY PLANNING moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB juga boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas, berkahwin/ belum berkahwin dan orang-orang tua ( Warga Emas ) MAB di jamin bersih,
( Suci lagi halal ) tanpa perlu di ragui lagi bagi orang Islam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...